Offset tisak

Jednostavan proces, a visoka kvaliteta.

Offset tisak za stvaranje otiska koristi tanke aluminijske ploče koje bojilo prenose na navlaku s koje se onda prenosi na materijal. Naš pogon s offsetnim strojevima tiska materijale različitih debljina (samoljepivi papir, etiketni papir, karton i sl.), od 60 do 350 g/m2,  do 6 boja uz mogućnost lakiranja.

Prednost offset tiska je u tome što se može postići visoka razina detalja i oštrine slike, a tisak može biti vrlo precizan i dosljedan. Također, omogućuje brzi tisak velikih količina, što ga čini vrlo ekonomičnim za tiskanje velikih tiraža.

Za što se najčešće koristi?

Najčešće se koristi za:

  • tisak papirnatih etiketa
  • tisak letaka, memoranduma
  • izradu raznih tiskanica/publikacija
  • tisak kartonskih proizvoda i sl.

Osim samog tiska tu su i velike mogućnosti doradnih operacija kao što je folijatisak, štancanje ili perforiranje koji omogućuju vrhunski finalni izgled svakog proizvoda.

Papirnate etikete iz arka

Papirnate etikete najčešće se tiskaju za potrebe prehrambene industrije i industrije pića. Isporučuju se u buntevima, a kod apliciranja se nanosi ljepilo kako bi se pričvrstile na ambalažu. Takve etikete se tiskaju na papiru gramature 80-90g/m2.

Samoljepljive etikete iz arka

Tisak do 6 boja uz mogućnost lakiranja. Isporučuju se u arcima, odvajanjem od nosive podloge na etiketi ostaje ljepilo kojim se etiketa pričvršćuje na ambalažu.

Tiskanice

Izrada širokog asortimana tiskanica kao što su memorandumi, blokovi, katalozi i slično.Tiskanice se mogu ispisivati u različitim bojama, veličinama i formatima, ovisno o potrebama korisnika. Korištenjem doradnih operacija nakon tiska postiže se njihova funkcionalnost.

Prospekti

Jednostranični ili višestranični marketinški materijal koji upotpunjuje vizualni identitet vaše tvrtke.

Memorandumi

Vrsta tiskanica koja se najčešće izrađuje u ovoj tehnici tiska. Radi se o poslovnom papiru koji sadrži zaglavlje tvrtke, njezin logo, adresu i druge relevantne informacije, što mu daje službeni izgled.