O nama

HON-ING.d.o.o. je privatno poduzeće, osnovano 1992.g. sa sadašnjim sjedištem u

vlastitom poslovnom prostoru – Sv.Križ Začretju.

Tiskara smo sa potvrđenim i certificiranim sustavom upravljanja kakvoćom prema standardu ISO 9001:2000 čime ukazujemo na napredan sustav poslovanja i komunikacije sa našim dobavljačima i kupcima.

Svojim kupcima nudimo cjelokupnu grafičku uslugu počevši od tehnoloških savjeta prilikom projektiranja, uslugu grafičke pripreme, izradu probnog uzorka , tisak i doradu, kontrolu kvalitete gotovih proizvoda te njihovu otpremu na adresu kupaca.

Našu budućnost gradimo na osnovi dugogodišnje međusobne suradnje sa našim poslovnim partnerima, investiciji u novu visokokvalitetnu i inovativnu tehnologiju za našu tiskaru, te kontinuiranom edukacijom naših zaposlenika, kako bi bili u korak sa sve bržim i zahtjevnijim potrebama tržišta.

Kako bi postigli naše zadane ciljeve uvijek smo spremni investirati u uvođenje novih tehnologija. Prilagođavamo se jedinstvenim potrebama, zahtjevima i željama kupaca, te jamčimo najviši nivo kvalitete naših proizvoda.

Udaljeni tek 40tak kilometra od Zagreba, na autocesti Zagreb-Macelj strateški smo se pozicionirali da možemo u kratkom roku odraditi dostavu za sve naše partnere.

VIZIJA društva HON-ING je stvaranjem održivog razvoja ostati lider na području fleksibilne ambalaže i učiniti naše ime poznato među svim potencijalnim klijentima.


CERTIFIKATI
STANDARDI – POLITIKA KVALITETE I OKOLIŠA
Kontaktirati nas možete na:

tel: +385 49 587 500

fax: +385 49 587 511

mail: prodaja@hon-ing.hr

mail: hon-ing@hon-ing.hr