O nama

Hon-ing d.o.o je digitalizirana tiskara s naprednim sustavom poslovanja i komunikacije prema kupcima i dobavljačima. Kao privatno obiteljsko poduzeće s smo radom započeli još davne 1992. i od tada se neprestano razvijamo, ulažemo u kvalitetu i razvijamo moderne tehnologije što potvrđuju i certificirani standardi ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 koje posjedujemo. Sve je počelo u Svetom Križu Začretju, gdje u srcu Krapinsko-zagorske županije pretvaramo ideje u stvarnost! 

Veliki naglasak stavljamo i na cjelokupnu zajednicu, posvećeni smo ulaganju u održivost povezanu sa zaštitom okoliša i ekologijom. Korištenjem inovativnih materijala prikladnih za recikliranje brinemo o nama svima – o Zemlji danas i budućim generacijama sutra.

 

Kralj tiskarskih tehnologija

Svoje tiskarsko carstvo gradimo već više od 30 godina i na tom putu veliku važnost pridajemo svojim poslovnim partnerima i kupcima. Znamo koliko je zahtjevan cijeli proces pa svojim klijentima nudimo cjelokupnu grafičku uslugu – od tehnoloških savjeta prilikom projektiranja, grafičke pripreme, izrade probnog uzorka, tiska i dorade, kontrole kvalitete pa do otpreme na adresu kupaca. 

Također, beskompromisno investiramo u visokokvalitetnu i inovativnu tehnologiju u procesima proizvodnje te kontinuirano educiramo svoje djelatnike. Potrebe tržišta su sve brže i zahtjevnije te ih mi pratimo u stopu, konstantnim uvođenjem inovacija.

Nalazimo se tek 40-ak kilometara od Zagreba te smo strateški pozicionirani na autocesti Zagreb-Macelj, čime naša pozicija jamči kratak rok dostave gotovih proizvoda za sve naše partnere.

 

Inovativna rješenja u prehrambenoj i marketing industriji

Osiguravamo najvišu razinu kvalitete Hon-ing proizvoda u prehrambenoj i marketing industriji koju jamči istraživanje tržišta uz odjel Kontrole i razvoja. Prilagođavamo se jedinstvenim potrebama i željama naših kupaca, dok za postizanje zadanih ciljeva spremno investiramo u održivost i razvoj poslovanja.

Vizija i cilj Hon-ing tima je ostati lider na području fleksibilne ambalaže ulaganjem u održivi razvoj. Želimo da se naš brend veže uz kvalitetu, inovativnost, dok svojim uslugama po mjeri svakog klijenta nastojimo opravdati povjerenje postojećih partnera.

Zatražite katalog referenci 

 

 

Politika kvalitete i okoliša

Zeleni certifikat

Skip to content