COVID-19 – novosti


S obzirom na izvanredne okolnosti s kojima se suočavamo s pandemijom COVID-19 širom svijeta, HON-ING je pojačao mjere sigurnosti i zaštite kako bi spriječio širenje virusa, zaštitio naše poslovanje i održao radnike sigurnim i zdravim. Zdravlje i sigurnost svih naših dionika ostaje naš fokus i prioritet broj jedan i slijedimo smjernice svjetske zdravstvene organizacije, državnih tijela i lokalnih vlasti.

Mjere zaštite u proizvodnom procesu i prostorijama poduzeća:
U našoj tvrtki HON-ING redovito i pravilno se održava higijena radnih prostora i provode se strogi higijenski protokoli za zaposlenike slijedeći zahtjeve certifikacijskih normi . Samim time zbog trenutne izvanredne situacije smo povećali učestalost čišćenja na svim našim radnim mjestima. Također smo poduzeli proaktivne korake za zaštitu svih poslovnih kritičnih operacija i timova koji su potrebni za njihovo ispunjavanje. Poduzeti koraci uključuju dodatnu higijenu, socijalno distanciranje zaposlenika (uključujući i kantine i garderobni prostor) i ograničavanje kretanja naših zaposlenika na našim proizvodnim mjestima samo na ono koje je nužno potrebno. Ulažemo dodatne napore u osiguravanju svih potrebnih sirovina (u potrebnoj količini i vremenu),kako ne bismo ugrozili kontinuirani proizvodni proces .

Sigurnost zaposlenika :
Tamo gdje je to moguće potaknuli smo sve radnje koje se mogu obavljati na daljinu da se to učini. Svi su zaposlenici obaviješteni o tim promjenama i ohrabreni su da ostanu kod kuće ako su prisutne bilo kakve bolesti ili izloženosti. Naš je osnovni cilj očuvanje zdravlja i sigurnosti naših dionika. Mi kontinuirano ocjenjujemo situaciju iz dana u dan i posvećeni smo tome da se nastavimo fokusirati na naše poslovanje i isporuke proizvoda našim kupcima.